others
Batal
link has been copied
9094
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000011099077/ikatan-cowok-cewek-malem-minggu-ijen--iccmmi
mas dab mbak yu sing malem minggu ijen mlebu kene. perkumpulan ini dikususken kepada mereka mereka yang bernasip merana karena kesendiriannya dimalem minggu. banyak alasan kenapa mereka sendiri. salah satunya jomblo. tapi trit ini bukan trit khusus jomblowan jomblowati. tetapi trit perkumpulan cewek cowok yang sendiri di malem minggu. so semua bisa gabung... JOMBLO iso, Bojone mudik yo iso. pacare
Lapor Hansip
22-10-2011 16:01

Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )

Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )

Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )

mas dab mbak yu sing malem minggu ijen mlebu kene.

perkumpulan ini dikususken kepada mereka mereka yang bernasip merana karena kesendiriannya dimalem minggu.

banyak alasan kenapa mereka sendiri. salah satunya jomblo.

tapi trit ini bukan trit khusus jomblowan jomblowati.
tetapi trit perkumpulan cewek cowok yang sendiri di malem minggu. so semua bisa gabung...
JOMBLO iso, Bojone mudik yo iso. pacare males di jak dolan yo monggo gabung.


Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )


?? ICCMMI ??
profile-picture
anvalz memberi reputasi
1
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 41 dari 456
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:41
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



neng plores sak bungkus piro, om?



..................


ra bedo adoh kok emoticon-Embarrassment

kacek sewu per bungkus emoticon-Embarrassment
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:41
wah wis dudu malem minggu meneh iki....emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:41
Quote:Original Posted By eR.Ye
wow kk wow emoticon-Belo
aku jurusan Informatika kang emoticon-Smilie


makane kuwi kang emoticon-Hammer
aku seh JKRY newbie ra kuat ngimbangi emoticon-Frown


pesen kopi 1 kang emoticon-Big Grin


selamat lebaran juga kang wicax emoticon-Selamat


sampeyan angkatan piro kang ?

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

tuku rokokku piye
5000/batang.. emoticon-siul:


wkakakak.. dadi pengen melu.. minimal pasukan piro e. emoticon-EEK!:


iki link kang .
pasukan e terserah kang .

Quote:Original Posted By gama
orak kang emoticon-Embarrassment

nyambi di wenehi moke sitik karo tonggo sebelah kamar emoticon-siul:


wah iseh enak pow kang ?
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:41
..................

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

moso yo ndadak nggo pict
ngko kowe iri.. emoticon-Stick Out Tongue


nek le iri ki
yo ora
tur jijik



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:43
Quote:Original Posted By ZSmash110
wah wis dudu malem minggu meneh iki....emoticon-Ngakak (S)


wkwkwkwkkwk emoticon-Ngakak (S)
hurapopo kang emoticon-Big Grin
dilanjur wae emoticon-Big Grin
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:43
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.


mencari keuntungan sebesar2nya..
hidup Indonesia..

woh jiwa usahawan kiy emoticon-Belo
Quote:Original Posted By penjembutan


wah iseh enak pow kang ?


apane sing enak kang emoticon-Takut (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:43
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



hura percoyo nek hura nono picture


lha yo nik neng kon do teng semebar
godean KM 7
tur mbiyen yo tau manggon neng seturan



..................


wes okeh trs ayu2 neh kang .
ngekos neng seturan pow ?

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

senengane kok njaluk..
njupuk dewe kene.. emoticon-Stick Out Tongue


opo neh aku kang
iki wae jariku wis rodo kesel..
pesen?? njupuk ae kene kang.. emoticon-Big Grin


kopi ku ntek jew kang emoticon-Hammer
yowes enteni tak neng gon mu emoticon-Ngacir
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:43
Quote:Original Posted By eR.Ye
makane iku mending ngobrol nang kene kang emoticon-Hammer
iso diresapi emoticon-Ngakak (S)
-
wah aku lagi nang luar kota iki kang emoticon-Frown
kirim JNE YES wae kang emoticon-Stick Out Tongue


biaya kirim ditanggung pemesan ya.. emoticon-Big Grin

Quote:Original Posted By ZSmash110
wah wis dudu malem minggu meneh iki....emoticon-Ngakak (S)


urung diclosed, dinggo ngejunk seks.. emoticon-Big Grin

Quote:Original Posted By penjembutan
sampeyan angkatan piro kang ?


iki link kang .
pasukan e terserah kang .


wah iseh enak pow kang ?



wah ngko tak woco sik
iseh rodo bingung karo peraturane.. emoticon-Big Grin
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:44
Quote:Original Posted By ZSmash110
wah wis dudu malem minggu meneh iki....emoticon-Ngakak (S)


tp kan iseh tetep ijen emoticon-Ngakak (S)

Quote:Original Posted By gama
woh jiwa usahawan kiy emoticon-Belo

apane sing enak kang emoticon-Takut (S)


lha iku isih koplo nan emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:45
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



nek le iri ki
yo ora
tur gelem



..................


emoticon-Belo
tenane kang? emoticon-Kagets


Quote:Original Posted By gama
woh jiwa usahawan kiy emoticon-Belo

apane sing enak kang emoticon-Takut (S)


woo jelas.. lha aku nduwe omah makan.. emoticon-Hammer
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:45
..................

Quote:Original Posted By penjembutan
wes okeh trs ayu2 neh kang .
ngekos neng seturan pow ?


kopi ku ntek jew kang emoticon-Hammer
yowes enteni tak neng gon mu emoticon-Ngacir


ngontrak bareng2 karo konco
gek jaman kuliah
99-04



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:46
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

biaya kirim ditanggung pemesan ya.. emoticon-Big Grin


urung diclosed, dinggo ngejunk seks.. emoticon-Big Grin



wah ngko tak woco sik
iseh rodo bingung karo peraturane.. emoticon-Big Grin


aku pertama ne yow bingung kang .
nek wes kulino ngko mesti paham dewe emoticon-Big Grin
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:46
Quote:Original Posted By penjembutan
tp kan iseh tetep ijen emoticon-Ngakak (S)




lha iku sing marake rodo raenak,,,
tambah meneh le OL wis neng ngomah iki...
walah surammmm.....emoticon-Berduka (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:46
Quote:Original Posted By penjembutan
wes okeh trs ayu2 neh kang .
ngekos neng seturan pow ?


kopi ku ntek jew kang emoticon-Hammer
yowes enteni tak neng gon mu emoticon-Ngacir


ngerti omahku po?
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:46
..................

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

emoticon-Belo
tenane kang? emoticon-Kagets


woh nek kui
wegah lah, nyoe..
busak to
njijik i bangets e kowe ki



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:46
Quote:Original Posted By penjembutan
aku pertama ne yow bingung kang .
nek wes kulino ngko mesti paham dewe emoticon-Big Grin


wow siap..
ngko tak melu nek wis ra nduwe utang.. emoticon-Big Grin
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:47
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



woh nek kui
wegah lah, nyoe..
busak to
njijik i bangets e kowe ki



..................


emoticon-Ngakak
guyon tok kok kang
emoticon-Peace
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:47
Quote:Original Posted By penjembutan
tp kan iseh tetep ijen emoticon-Ngakak (S)



lha iku isih koplo nan emoticon-Ngakak (S)

woalah emoticon-Ngakak (S)

woyyo woyyo joss pokok e emoticon-Kaskus Radio
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.



woo jelas.. lha aku nduwe omah makan.. emoticon-Hammer


iyo ding lali aku emoticon-Hammer2

kudu daptar npwp kiy emoticon-siul:
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:48
Quote:Original Posted By gama
woalah emoticon-Ngakak (S)

woyyo woyyo joss pokok e emoticon-Kaskus Radio

iyo ding lali aku emoticon-Hammer2

kudu daptar npwp kiy emoticon-siul:


wah lali nek kang gama nang perpajakan
aku rung nduwe NPWP.. emoticon-Takut (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:48
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



ngontrak bareng2 karo konco
gek jaman kuliah
99-04



..................


weh wes ngenggo toga tho kang .
marai pengen wae emoticon-Malu

Quote:Original Posted By ZSmash110
lha iku sing marake rodo raenak,,,
tambah meneh le OL wis neng ngomah iki...
walah surammmm.....emoticon-Berduka (S)


yow ngono iku kang nasib ijen emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
Halaman 41 dari 456
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia