others
Batal
link has been copied
9094
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000011099077/ikatan-cowok-cewek-malem-minggu-ijen--iccmmi
mas dab mbak yu sing malem minggu ijen mlebu kene. perkumpulan ini dikususken kepada mereka mereka yang bernasip merana karena kesendiriannya dimalem minggu. banyak alasan kenapa mereka sendiri. salah satunya jomblo. tapi trit ini bukan trit khusus jomblowan jomblowati. tetapi trit perkumpulan cewek cowok yang sendiri di malem minggu. so semua bisa gabung... JOMBLO iso, Bojone mudik yo iso. pacare
Lapor Hansip
22-10-2011 16:01

Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )

Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )

Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )

mas dab mbak yu sing malem minggu ijen mlebu kene.

perkumpulan ini dikususken kepada mereka mereka yang bernasip merana karena kesendiriannya dimalem minggu.

banyak alasan kenapa mereka sendiri. salah satunya jomblo.

tapi trit ini bukan trit khusus jomblowan jomblowati.
tetapi trit perkumpulan cewek cowok yang sendiri di malem minggu. so semua bisa gabung...
JOMBLO iso, Bojone mudik yo iso. pacare males di jak dolan yo monggo gabung.


Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )


?? ICCMMI ??
profile-picture
anvalz memberi reputasi
1
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 39 dari 456
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:23
Quote:Original Posted By penjembutan
ho'o kang awang kae sesepuh neng VG emoticon-Big Grin


VG ki opo kang? ra reti aku.. emoticon-Malu

Quote:Original Posted By gama
lagune gonta ganti kok emoticon-Big Grin
dadi yo ra bosen kang emoticon-siul:

oalah, tak pikir mung siji..
aku meh mutar musik tapi wis do turu..
wedi ne mbrebeti.. emoticon-Takut (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:23
Quote:Original Posted By Awang.17

aku menang meneh galu
MU vs Sunderland
4 kali menang berturut2 emoticon-Cool

Makasih kk
salam kenal

icik2 bang igoor emoticon-Angkat Beer


wah ho'o d voor 1 1/5 yow kang .
sik sesek juve pasang ora ?
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:24
Quote:Original Posted By Rhecha
wes iki wae kang emoticon-Hammer
ndak koyo angkringan menko emoticon-Frown
kebanteren malah bingung maneh menko emoticon-Hammer


jari ne wis kriting mesti.. emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:25
..................

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

ayo tambah lagi masanya.. emoticon-Big Grin


yo ora lah kang
ngko lanangan do iri ndelok senjataku.. emoticon-Hammer


wkwkwkwkwk emoticon-Ngakak (S)
senjata po thulup?

Quote:Original Posted By Awang.17

aku menang meneh galu
MU vs Sunderland
4 kali menang berturut2 emoticon-Cool

Makasih kk
salam kenal

icik2 bang igoor emoticon-Angkat Beer


salam kenal juga
dari jogja barat



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:25
Quote:Original Posted By Rhecha
wah cerak nek ngunu emoticon-Big Grin
concate sebelah pundi kang?
-
adalah benar emoticon-shakehand
lha sampean?


gon ku sebelah UII pas kang .
sampeyan kul neng ndi ?
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:26
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.


jari ne wis kriting mesti.. emoticon-Ngakak (S)


adalah benar emoticon-shakehand
-
kie 2 jam ngepost 70 postingan soale kang emoticon-Hammer
kriting kabeh driji tanganku emoticon-Frown
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:26
Quote:Original Posted By gama
iki baleni meneh emoticon-Mad:

aku udu igoor emoticon-Takut (S)


aku kenopo kang ?

Quote:Original Posted By .banyoepoetih.

VG ki opo kang? ra reti aku.. emoticon-Malu


oalah, tak pikir mung siji..
aku meh mutar musik tapi wis do turu..
wedi ne mbrebeti.. emoticon-Takut (S)


voor game kang ,
neng sport game kae lho .
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:26
..................

Quote:Original Posted By penjembutan
gon ku sebelah UII pas kang .
sampeyan kul neng ndi ?


akeh mahasiwi no neng kono?
ono sik koyo ava mu ra?



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:26
Quote:Original Posted By penjembutan
gon ku sebelah UII pas kang .
sampeyan kul neng ndi ?


wow emoticon-Belo
kuliah po kang?
-
aku kuliah nang UII nduwur kang emoticon-Big Grin
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:27
Quote:Original Posted By .banyoepoetih.


oalah, tak pikir mung siji..
aku meh mutar musik tapi wis do turu..
wedi ne mbrebeti.. emoticon-Takut (S)


nganggo hedset to kang emoticon-Big Grin

ben luwih piye ngono emoticon-siul:
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:28
Quote:Original Posted By penjembutan
wah ho'o d voor 1 1/5 yow kang .
sik sesek juve pasang ora ?

ndi link e
tak pasange
ketimbang cendol nganggur terus emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



wkwkwkwkwk emoticon-Ngakak (S)
senjata po thulup?


salam kenal juga
dari jogja barat



..................


aku dari Klaten emoticon-shakehand
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:29
Quote:Original Posted By pvp.jogja
..................



akeh mahasiwi no neng kono?
ono sik koyo ava mu ra?



..................


sik koyo iki ono ne neng cherrybelle kang emoticon-Ngakak (S)

Quote:Original Posted By Rhecha
wow emoticon-Belo
kuliah po kang?
-
aku kuliah nang UII nduwur kang emoticon-Big Grin


ho'o kang aku kuiliah neng UII .
jebul sak almamater emoticon-shakehand
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:29
Quote:Original Posted By penjembutan
aku kenopo kang ?



voor game kang ,
neng sport game kae lho .


salah nguwot kang emoticon-DP
sory sory emoticon-Hammer2
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:29
Quote:Original Posted By Awang.17

ndi link e
tak pasange
ketimbang cendol nganggur terus emoticon-Ngakak (S)

aku dari Klaten emoticon-shakehand


asem gaya tenan emoticon-Big Grin
tp wes tutup kloter jew kang emoticon-Big Grin
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:30
ganti ID sing iki seks emoticon-Big Grin
-
ndi sing quot aku yo emoticon-siul:
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:30
Quote:Original Posted By gama
salah nguwot kang emoticon-DP
sory sory emoticon-Hammer2


walah kang pantes wae bingung aku emoticon-Big Grin
dampak koplo nan iki emoticon-Ngakak (S)
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:31
Quote:Original Posted By penjembutan
sik koyo iki ono ne neng cherrybelle kang emoticon-Ngakak (S)



ho'o kang aku kuiliah neng UII .
jebul sak almamater emoticon-shakehand


woh podo kang emoticon-Big Grin
selamat emoticon-shakehand
-
kuliah nang jurusan opo kang?
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:32
..................

Quote:Original Posted By Awang.17

ndi link e
tak pasange
ketimbang cendol nganggur terus emoticon-Ngakak (S)

aku dari Klaten emoticon-shakehand


walah ternyata coklat (cowox klaten)

Quote:Original Posted By penjembutan
sik koyo iki ono ne neng cherrybelle kang emoticon-Ngakak (S)


ho'o kang aku kuiliah neng UII .
jebul sak almamater emoticon-shakehand


ngidul sitik seko nggon mu ra adate akeh to?



..................
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:32
Quote:Original Posted By eR.Ye
ganti ID sing iki seks emoticon-Big Grin
-
ndi sing quot aku yo emoticon-siul:


tak kuot iki kang emoticon-Big Grin

tp kuot balik lho emoticon-siul:
0 0
0
Ikatan Cowok Cewek Malem Minggu Ijen ( ICCMMI )
06-11-2011 00:32
Quote:Original Posted By eR.Ye
woh podo kang emoticon-Big Grin
selamat emoticon-shakehand
-
kuliah nang jurusan opo kang?


aku akuntansi kang .
sampeyan jur opo ?
0 0
0
Halaman 39 dari 456
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia