others
Batal
link has been copied
Pengumuman! Ikuti Surveynya, Dapatkan Badge-nya! Klik Disini
533
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000001633921/warga-banyumas-sing-neng-jabodetabek-mampir
yuh dulur sing merasa warga banyumas tapi lagi merantau neng jabodetabek mampir kene lah.. sapa ngerti ana sing umaeh perekan dadi bisa silaturahmi.. syukur2 bisa kopdar sejabodetabek :) nek wis ana trit'e sing sejenis ya monggo di closed mawon trit kiye.. suwun
Lapor Hansip
05-04-2009 13:03

warga banyumas sing neng jabodetabek mampir

yuh dulur sing merasa warga banyumas tapi lagi merantau neng jabodetabek mampir kene lah.. sapa ngerti ana sing umaeh perekan dadi bisa silaturahmi.. syukur2 bisa kopdar sejabodetabek emoticon-Smilie

nek wis ana trit'e sing sejenis ya monggo di closed mawon trit kiye..
suwun
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 14 dari 27
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
19-11-2010 10:45
Quote:Original Posted By Dwiant
sing nang Jakarta Pusat ana ra ya?
Nyong nang daerah Gunung Sahari kiye. Ana sing daerah kono ra?


maune edek kro kantorku gan, tp siki wis resign emoticon-Embarrassment

nunut ya,,, udu iklan kie, aja dibata (melaslah emoticon-Embarrassment )...
njaluk tulung direwangi nge-vote nang gantibaju.com sapa ngerti dadi juara emoticon-Smilie
diklik gambare ya sedulur,,, matur suwun

warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir

emoticon-I Love Indonesiaemoticon-I Love Indonesiaemoticon-I Love Indonesia
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
30-11-2010 01:01
Quote:Original Posted By Kiddoz87


maune edek kro kantorku gan, tp siki wis resign emoticon-Embarrassment

nunut ya,,, udu iklan kie, aja dibata (melaslah emoticon-Embarrassment )...
njaluk tulung direwangi nge-vote nang gantibaju.com sapa ngerti dadi juara emoticon-Smilie
diklik gambare ya sedulur,,, matur suwun

warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir

emoticon-I Love Indonesiaemoticon-I Love Indonesiaemoticon-I Love Indonesia



Lah siki pindah ngendi kang? Nyong kantor esih nang wahidin kiye...
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
30-11-2010 01:16
Quote:Original Posted By Dwiant
Lah siki pindah ngendi kang? Nyong kantor esih nang wahidin kiye...


siki aku dadi fulltime freelancer gan, ya nangumah bae emoticon-Big Grin

sing betah2 bae kang, aja kaya aku emoticon-Big Grin
ora betah kerja nangkantoran emoticon-Embarrassment
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
30-11-2010 01:38
Olih melu kan?wong byms nyasar neng jkta
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
01-12-2010 00:51
Quote:Original Posted By Kiddoz87
siki aku dadi fulltime freelancer gan, ya nangumah bae emoticon-Big Grin

sing betah2 bae kang, aja kaya aku emoticon-Big Grin
ora betah kerja nangkantoran emoticon-Embarrassment

ya suwe2 ya betah lah kang... Nyong wis 3taun nang kene...



Quote:Original Posted By henkyvy
Olih melu kan?wong byms nyasar neng jkta
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir


Metu ya olih... tapi eman2 lah kang, siki nggolet gawean kayane angel banget. Sing sarjana2 bae akeh sing nganggur koh.. Pindah ya jane bisa, ana kantor daerahe nang Purwokerto, tapi ya angel, tergantung kebijakan bagian kepegaweane.
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
01-12-2010 18:37
Quote:Original Posted By Dwiant
ya suwe2 ya betah lah kang... Nyong wis 3taun nang kene...

Metu ya olih... tapi eman2 lah kang, siki nggolet gawean kayane angel banget. Sing sarjana2 bae akeh sing nganggur koh.. Pindah ya jane bisa, ana kantor daerahe nang Purwokerto, tapi ya angel, tergantung kebijakan bagian kepegaweane.


aku kerja nangkono wis 4th kang, salah sue ora betah kohh,hehe...

ngomong2 desainku kue nang nduwur dadi juara loro kang. amin... ksuwun ya dongane emoticon-Malu
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
01-12-2010 23:52
Quote:Original Posted By Kiddoz87
aku kerja nangkono wis 4th kang, salah sue ora betah kohh,hehe...

ngomong2 desainku kue nang nduwur dadi juara loro kang. amin... ksuwun ya dongane emoticon-Malu


wah... selamat ya kang.... apik koh desaine. Terus berkreasi bae.. keep going
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
02-12-2010 17:02
Quote:Original Posted By Dwiant
wah... selamat ya kang.... apik koh desaine. Terus berkreasi bae.. keep going


suwun kang,,, ak kur beja bae kuelah emoticon-Big Grin
sing liyane anu wis pada profesional, ak anu tesih nubie emoticon-Embarrassment

tp tetep semangat kang emoticon-I Love Kaskus
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
03-12-2010 05:14
nyong nang Contoh Daerah elit a.k.a CONDET emoticon-Embarrassment
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
26-04-2011 12:13
deneng sepi temen, pada maring endi kie sedulur emoticon-I Love Indonesia
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
26-04-2011 13:35
absen kang emoticon-army:
aku nang Bogor, tp paling nek weekend tok emoticon-Wink
siki agi nang Bdg emoticon-Malu
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
28-04-2011 08:58
wong gombong kie.. kerja nang gambir ... manggon nang daerah tugu proklamasi (jl. tambak manggarai)
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
28-04-2011 10:41
Quote:Original Posted By wicjk
wong gombong kie.. kerja nang gambir ... manggon nang daerah tugu proklamasi (jl. tambak manggarai)

Jl. Tambaxemoticon-Kagets
Cok'an melu tawuran yah?emoticon-Takut (S)

Rama'ne nyong nan menteng jaya kweh kang
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
28-04-2011 17:48
aku nang jogja kang

ana apa ora yah... trit kusus bch banyumas sing manggon nang jgj?
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
12-05-2011 11:05
ak be pindah nang semarang jen kagn karo mendoan kieh,,,
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
13-05-2011 14:49

wong banjar

umah : tambun selatan,yapink:
kerja : lagi golet maning,,,,,,nmbe entek kontrak....nang pt.yutaka mfg indo mm2100

ana sing perek omah karo perek kerjaan ora yah....

emoticon-I Love Indonesia
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
14-05-2011 13:36
mbien nang tanggerang, tapi saiki wis ora emoticon-Hammer
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
17-05-2011 08:23
Quote:Original Posted By misbrother
umah : tambun selatan,yapink:
kerja : lagi golet maning,,,,,,nmbe entek kontrak....nang pt.yutaka mfg indo mm2100

ana sing perek omah karo perek kerjaan ora yah....

emoticon-I Love Indonesia


aku neng mburi grand wisata kang... kayane mandan perek lho..
jan.. emang kudu out sourcining di hapus kue.. gawe wong nduwe penghasilan ora jelas.. ng pt ku amben 3 wulan ganti wong anyar.. emoticon-Hammer, sing entek kontrak siap dadi pengangguran maning emoticon-Mad:
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
17-05-2011 17:22
inyong asli mbanyumas, siki lagi merantau nang Bogor....emoticon-Shakehand2
0 0
0
warga banyumas sing neng jabodetabek mampir
17-05-2011 22:44
Quote:Original Posted By rinodya
inyong asli mbanyumas, siki lagi merantau nang Bogor....emoticon-Shakehand2


nang bogor lagi ngapa kang emoticon-Hammer
0 0
0
Halaman 14 dari 27
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia