others
Batal
link has been copied
968
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002821520/gan-seng-op-alias-operator-warnet-solo-dan-sekitarnya-mlebu-kene-ya
kulo nuwun kang.. aku pengen nglumpukke konco2 operator sak solo dan sekitarnya..?? sokor2 isoh kumpul bareng kang .. :cool marilah berbagi keluh kesah kita sebagai OP di sini... :beer:
Lapor Hansip
25-11-2009 20:25

gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..

Quote:kulo nuwun kang..
aku pengen nglumpukke konco2 operator sak solo dan sekitarnya..??
sokor2 isoh kumpul bareng kang .. emoticon-Cool

marilah berbagi keluh kesah kita sebagai OP di sini...


emoticon-Angkat Beer









gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 5 dari 49
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
06-01-2010 18:40
Quote:Original Posted By yourush
wah ketog'e aku kenal koe gan..
koe kenal aku ra.. hahahahhaha

emoticon-Shakehand2


wah kenal tho no emoticon-Embarrassment
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
08-01-2010 10:07
Yen Aku OP + Teknisi neng nggone Challengers Loji Wetan Kang, Mbok Do Dolan rene...... ( Towo sek ) Kene Game Center + Browsing
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
23-01-2010 01:05
emoticon-I Love Kaskus piye gan mbokya di ge rodo gayeng ngono lho gan
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
23-01-2010 01:14
Quote:Original Posted By tyastoys
emoticon-I Love Kaskus piye gan mbokya di ge rodo gayeng ngono lho gan

ho oh.. di rasia windows gayeng banget yo bos.. kwkwkwkwk
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
23-01-2010 07:03
Razia neh kang?ky jaman e nang internetan crak tugu manahan kae emoticon-Embarrassment
kelakon razia,warnet nang solo do gulung tikar no emoticon-Ngakak
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
23-01-2010 08:26
Quote:Original Posted By ExRonin
Yen Aku OP + Teknisi neng nggone Challengers Loji Wetan Kang, Mbok Do Dolan rene...... ( Towo sek ) Kene Game Center + Browsing


koncon'e tari yo
sing jogo neng ch ps kembang kae yo
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
23-01-2010 13:16
Aku OP warnet neng boyolali!!salim sek emoticon-Shakehand2
Krungu2 jare solo ono razia warnet yo?bener ora ki?yen bener no marahi deg2an wae..warnetku isih 5 kompie sing durung ori...
ditunggu kabare soko solo..

emoticon-I Love Kaskus
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
23-01-2010 15:14
Quote:Original Posted By ExRonin
Yen Aku OP + Teknisi neng nggone Challengers Loji Wetan Kang, Mbok Do Dolan rene...... ( Towo sek ) Kene Game Center + Browsing


halo ron emoticon-Kiss

jik kelingan aku ra emoticon-Big Grin

suk tak dolan mrono kang emoticon-shakehand
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
23-01-2010 15:15
Quote:Original Posted By bimokunthing
Aku OP warnet neng boyolali!!salim sek emoticon-Shakehand2
Krungu2 jare solo ono razia warnet yo?bener ora ki?yen bener no marahi deg2an wae..warnetku isih 5 kompie sing durung ori...
ditunggu kabare soko solo..

emoticon-I Love Kaskus


dari berita jarene warnet ning karang anyar di kukut komputer'e.. dadi emoticon-Takut

ada solusi ndak gan emoticon-Stick Out Tongue
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
25-01-2010 15:05
sing kroso op warnet, moco'o iki:
MAMPIR


XD...
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
28-01-2010 10:57
aku op warnet karanganyar,nunut jagongan dul huehehehe
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
28-01-2010 11:07
Quote:Original Posted By mithalica


dari berita jarene warnet ning karang anyar di kukut komputer'e.. dadi emoticon-Takut

ada solusi ndak gan emoticon-Stick Out Tongue


sing ngmng sopo kang?provokator kui!microsoft wez ora ngeneke krjasama kr p*l*si razia windows,nek ono razia brati golek2 kui microsoft ra tgg jwb.aku moco ning situs opo ngno lho lali aku..drg sue kok!nek ngepasi keno,ngmg wae bar dhack user net mu..truz kpekso go windows bajakan..sementara,saranku..mending bayar p*l*si ketimbang microsoft!luwih murah..wkwkwkwk
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
28-01-2010 11:15
Quote:Original Posted By bFindTheReal
^^ aku yow pengen dadi OP warnett emoticon-Malu penak ura yow emoticon-Confused:


aku sering ngerti cewek lg sexcam,cipokan,sok2 yo dijak kenalan cewek ayu ayu he he akeh knco poko'e..nek rame pas daftaran kuliah,speedy error,enek user pekok djelasne ra mudeng2,wez mumet tenan kang..sak luwihe kui gaweanku mung ngaskus,donlot bokep(tapi ra saben dino),kerjoku 6jam,6hr krja,nompo gaji umr huahahahahaha
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
30-01-2010 03:05
yen ono sing DL nganggo IDM sing marahi lemot liyane.. biasan tok apakke??
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
31-01-2010 16:46
Quote:Original Posted By mithalica
yen ono sing DL nganggo IDM sing marahi lemot liyane.. biasan tok apakke??


dibatesi no bandwithe..kan gonku nganggo limiter..:maho
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
02-03-2010 04:08
yen ono sing DL nganggo IDM sing marahi lemot liyane.. biasan tok apakke??

aku dewe kadang nganggo kui og gan.. hahahhahaa
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
06-03-2010 03:46
Quote:Original Posted By supersae
koncon'e tari yo
sing jogo neng ch ps kembang kae yo


iyo, tapi tari wes ra neng ps kembang oq . . . wes neng loji wetan sak iki

lha koe sopo ??? selingkuhan e tho ( emoticon-Ngakak ) guyon lho kang
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
06-03-2010 03:48
Quote:Original Posted By mithalica
halo ron emoticon-Kiss

jik kelingan aku ra emoticon-Big Grin

suk tak dolan mrono kang emoticon-shakehand


emoticon-Bingung (S) emoticon-Bingung (S) emoticon-Bingung (S) Kie Sopo Ya ??? emoticon-Confused: emoticon-Confused: emoticon-Confused:
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
06-03-2010 04:17
Quote:Original Posted By johar_subagya
"aurora plus" UMS gan emoticon-Ngacir


walah...adohe....di cyber net aja,,,kawatan ato warung pelememoticon-Kiss
0 0
0
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
06-03-2010 05:56
kang, warnet e jik ana sing mbukak lowongan dadi op ra yo ? mbok kbr2 nek ana lowongan emoticon-Malu
gan seng OP alias operator warnet solo dan sekitarnya mlebu kene ya..
0 0
0
Halaman 5 dari 49
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
B-Log Collections
Stories from the Heart
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia