others
Batal
link has been copied
Informasi! Baca info terupdate seputar virus corona di sini
131
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002649105/kuliah-neng-purwokertoambil-jurusan-apakampuse-neng-ndi
Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
Lapor Hansip
27-10-2009 12:06

Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?

Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 3 dari 7
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-10-2009 13:56
ya wis, dadi caleg baen. kepenak pisan.
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
10-11-2009 18:13
ane gak kuliah di PWT gan emoticon-Angkat Beer
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
10-11-2009 18:39
aku kuliah di akatel pak....


D306037..
hoho....
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
10-11-2009 19:16
Quote:Original Posted By Wackwock
nyong nang Ekonomi Unsoed gan emoticon-Malu angkatan 2002 emoticon-Hammer


wAH deneng pada kr aq kuwe,aja2x knca seangkatan kiyeh...
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
10-11-2009 19:17
nang BSI bae lah...sibuk ngode seh..dadine milih kampus sing "asal bayar" emoticon-Malu
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
10-11-2009 20:23
Quote:Original Posted By ▪mx™□■□■
amikom - teknik informatika emoticon-Angkat Beer


deneng pada wae kang...

AMIKOM - TI
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
15-11-2009 23:17
jyakakak..sing gawe thread ya dosen kampusku..nembe nemu nyong kiyeh thread..nyong be akatel,mhsjardiknas..hehe..
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
17-11-2009 10:48
tilik
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
23-12-2009 14:57
ilmu politik unsoed
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
23-12-2009 16:14
Quote:Original Posted By sasimie
ilmu politik unsoed


calon caleg kiye kayane
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
23-12-2009 19:45
aku nang unsud ora diterima

malah aku ulih kampus paling apik
ya UII jogja teknik informatika
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
23-12-2009 19:46
Quote:Original Posted By mendoan-anget
calon caleg kiye kayane


dadi caleg ilmune kudu di enggo aja mung korupsi tok
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
23-12-2009 21:54
Nyong nang mipa unsud 4 semester trus minggat akhre di urak nang dosen,trus oleh paculan dadi kuli negara
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 10:15
ana sing kuliah Teknik Informatika ora ya? rep takon SPP karo mbayar pas pertama mlebu pira biayane? emoticon-Malu
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 10:18
Quote:Original Posted By mendoan-anget
calon caleg kiye kayane


nyaleg ya ngesuk2 nek duwe modal pirang2
smntara dadi konstituen dimin...
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 10:19
Quote:Original Posted By aa_pratomo
aku nang unsud ora diterima

malah aku ulih kampus paling apik
ya UII jogja teknik informatika


TI neng UII akreditasine apa boss?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 11:17
Quote:Original Posted By dhanaraja
deneng pada wae kang...

AMIKOM - TI


akreditasine AMIKOM apa ya bro?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 12:40
Quote:Original Posted By aa_pratomo
aku nang unsud ora diterima

malah aku ulih kampus paling apik
ya UII jogja teknik informatika


calon kampuse adikku mbiyen, taun 1996, tapi ra sida wong diterima teknik geodesi ugm. siki tah wis lulus dadi pe-en-es.
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 16:56
Quote:Original Posted By manung36
ana sing kuliah Teknik Informatika ora ya? rep takon SPP karo mbayar pas pertama mlebu pira biayane? emoticon-Malu


inyong stmik erayo [el rahma yogyakarta] spp 850ewu sewulan..
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
24-12-2009 16:57
Quote:Original Posted By mazarie


inyong stmik erayo [el rahma yogyakarta] spp 850ewu sewulan..


akreditasine nembe ulih B.
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Halaman 3 dari 7
icon-hot-thread
Hot Threads
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Stories from the Heart
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia