others
Batal
link has been copied
131
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000002649105/kuliah-neng-purwokertoambil-jurusan-apakampuse-neng-ndi
Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
Lapor Hansip
27-10-2009 12:06

Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?

Mayuh pada ndopok nek kuliah neng purwokerto apike njukut jurusan apa? sing kepenak nggo golet gawean, gajine gede, ora kesuwen ngenteni trus fasilitas kuliahe top markotob...monggo dimulai...
0
Tampilkan isi Thread
Masuk atau Daftar untuk memberikan balasan
Halaman 2 dari 7
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 06:29
Quote:Original Posted By CapsuleCorp19
kuliah jurusan kaskus bae neng warnet djawa tulih gratis emoticon-Big Grin


ya ora gratis....lah billinge priwe????
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 07:14
Quote:Original Posted By bogieaja
ya ora gratis....lah billinge priwe????


billinge balangi bata bae emoticon-Blue Guy Bata (L)



emoticon-Ngacir
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 07:15
Quote:Original Posted By CapsuleCorp19
billinge balangi bata bae emoticon-Blue Guy Bata (L)



emoticon-Ngacir


masa billinge sing di balang......ya sing jaga warnete....emoticon-Ngakak

sing jaga warnet emoticon-Peace ya.....just guyonan......emoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 07:24
Quote:Original Posted By bogieaja
masa billinge sing di balang......ya sing jaga warnete....emoticon-Ngakak

sing jaga warnet emoticon-Peace ya.....just guyonan......emoticon-Big Grin


aja sing jaga melas.. sing duwe bae emoticon-Big Grin





:nagcir:
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 08:10
Quote:Original Posted By CapsuleCorp19
aja sing jaga melas.. sing duwe bae emoticon-Big Grin





:nagcir:


Ehm.....
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 08:12
sing arep pada kuliah, kuliah kedokteran kayane maen kuwe emoticon-Amazed

gari kuwat-kuwatan duwite emoticon-Nohope
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 08:18
Quote:Original Posted By ramanelare
sing arep pada kuliah, kuliah kedokteran kayane maen kuwe emoticon-Amazed

gari kuwat-kuwatan duwite emoticon-Nohope


ora maen maning........TeOpe Dah........nek kuwat2tan duit ora loh ramane......genti abot2an duite.....nek kuat masa duite di srongpas capsule
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 08:26
Quote:Original Posted By bogieaja
ora maen maning........TeOpe Dah........nek kuwat2tan duit ora loh ramane......genti abot2an duite.....nek kuat masa duite di srongpas capsule


abot apa watu?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 09:07
Quote:Original Posted By ramanelare
abot apa watu?


di timbang ngonoh, receh atusan sepuluh karo satus ewu selembar abot endi jajal?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 12:17
amikom - teknik informatika emoticon-Angkat Beer
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 13:04
nyong wis ora kuliah emoticon-Embarrassment
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 15:14
Quote:Original Posted By bumi putra
nyong wis ora kuliah emoticon-Embarrassment


emoticon-shakehand deneng pada baen
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 16:29
Quote:Original Posted By ramanelare
abot apa watu?


abot abote...watu watune....hahahahaha emoticon-Ngakak
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 17:39
Quote:Original Posted By ramanelare
sing arep pada kuliah, kuliah kedokteran kayane maen kuwe emoticon-Amazed
gari kuwat-kuwatan duwite emoticon-Nohope

Bner2..150juta esih ketar ketir lah,bs didupak.mulai 300juta lha aman..emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin.pilihan ad dtngan andaemoticon-Peace
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
29-10-2009 18:09
Quote:Original Posted By judhtech
Bner2..150juta esih ketar ketir lah,bs didupak.mulai 300juta lha aman..emoticon-Big Grinemoticon-Big Grin.pilihan ad dtngan andaemoticon-Peace
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?


buh syet...mending nggo tuku umah......bar di tawari umah karo kost2san nang jogja mung 400jt.....13 kamar...se tahun 2 jt.....bisa balik pirang tahun kuwe.....

dasar otak bisnis ya kaya kiye....emoticon-Big Grin
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-10-2009 08:01
Quote:Original Posted By bogieaja
buh syet...mending nggo tuku umah......bar di tawari umah karo kost2san nang jogja mung 400jt.....13 kamar...se tahun 2 jt.....bisa balik pirang tahun kuwe.....

dasar otak bisnis ya kaya kiye....emoticon-Big Grin


nek dadi dokter bar lulus, golet ijin praktek, terus bukak praktek, sedina 10 pasen. 1 pasen mbayar 50ewu, obate 50ewu. margin obat 10 persen.

pasen 50ewu*10 = 500ewu.
margin obat 5ewu*10 = 50 ewu.

total sedina 550ewu.

sewulan 550ewu*30 = 16juta500ewu.

setaun 16juta500ewu*12 = 198 juta.

rong taun nutup biaya kuliah.

patang taun teyeng tuku kost-kotan nang jogja.

bar kuwe? aja kelalen shodaqoh, karo zakat ya.
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-10-2009 08:52
Quote:Original Posted By mendoan.anget
nek dadi dokter bar lulus, golet ijin praktek, terus bukak praktek, sedina 10 pasen. 1 pasen mbayar 50ewu, obate 50ewu. margin obat 10 persen.

pasen 50ewu*10 = 500ewu.
margin obat 5ewu*10 = 50 ewu.

total sedina 550ewu.

sewulan 550ewu*30 = 16juta500ewu.

setaun 16juta500ewu*12 = 198 juta.

rong taun nutup biaya kuliah.

patang taun teyeng tuku kost-kotan nang jogja.

bar kuwe? aja kelalen shodaqoh, karo zakat ya.


ana pak ustad......tapi kan dokter beresiko,,,salah diagnosa piwe???mending duwe kost.....heh pada mbayar...nekra go out....karo listrike yah listrike....emoticon-Ngakak
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-10-2009 11:45
kuliah kedokteran juga kudu sing uteke encer, ra mung modal duit thok emoticon-Big Grin

soale kan resep obate akeh, diagnosa penyakit juga macem2 emoticon-Peace

emoticon-I Love Indonesia
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-10-2009 13:07
Quote:Original Posted By MunthoeL
kuliah kedokteran juga kudu sing uteke encer, ra mung modal duit thok emoticon-Big Grin

soale kan resep obate akeh, diagnosa penyakit juga macem2 emoticon-Peace

emoticon-I Love Indonesia


nek salah malah dadi perkara...bener ora kang????
0 0
0
Kuliah Neng Purwokerto...Ambil Jurusan Apa...Kampuse Neng Ndi...?
30-10-2009 13:10
Quote:Original Posted By bogieaja
nek salah malah dadi perkara...bener ora kang????


bener banget...tapi sing penting kye koh......

jebule
0 0
0
Halaman 2 dari 7
icon-hot-thread
Hot Threads
Stories from the Heart
sfth-balung-kukang
obrolan-hangat-logo
Obrolan Hangat
Copyright © 2020, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia