Batal
link has been copied
cuplizt
cuplizt
aktivis kaskus
Ora ono sing spesial nang njero awakku iki.
namung bocah lanang sing jik golek jati dirine,
ben iso dipercoyo nang masyarakat luas lan biso dadi
wong sing apik ora nyusahne wong.
Halaman 3 dari 5
Copyright © 2021, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia